GEDRAGSCODE

GEDRAGSCODE

Bij NPG beschouwen we onze gedragscode als een essentieel onderdeel van ons streven om individuen en gezinnen een fantastische paintballervaring te bieden.

Het beledigen of vernederen van andere spelers, op welke manier dan ook, wordt niet geaccepteerd en zal leiden tot directe verwijdering van het evenement.

Spelers dienen een goedgekeurde veiligheidsbril te dragen bij het verlaten van de verzamelplaats/veilige zone. Het is ten strengste verboden voor spelers om de afdichting van de bril te verbreken tijdens het spel. Alleen brillen die specifiek zijn goedgekeurd voor paintball zijn toegestaan. Gasten moeten eventuele scheuren in de gehuurde brillen onmiddellijk melden aan de scheidsrechter of het personeel van de uitrustingsruimte. Brillenglazen met barsten zijn niet toegestaan.

Personen die betrapt worden op het schieten van dieren in het park zullen onmiddellijk uit het park verwijderd worden.

Spelers dienen te allen tijde hun doelen in het oog te houden.

  • Spelers zijn enkel toegestaan te schieten binnen het specifieke speelveld waar hun spel plaatsvindt.
  • Het dragen van barrelsokken is te allen tijde verplicht en deze mogen alleen verwijderd worden op aanwijzing van een scheidsrechter op het speelveld.
  • Enkel producten die specifiek ontworpen zijn als barrelsokken mogen worden gebruikt; andere items zoals rakels zijn niet toegestaan.

Spelers mogen nooit in bomen klimmen, door ramen gaan, op constructies klimmen, of zich bevinden in, bovenop of onder voertuigen.

Spelers mogen nooit een andere speler of diens uitrusting aanraken. Alle confrontaties zullen leiden tot het inschakelen van de politie. Het is belangrijk om te onthouden dat het slechts een spel is.

  • Het is niet toegestaan voor spelers om uitrusting mee te nemen naar het speelveld die door de veldbeheerder als onveilig of ongepast wordt beschouwd.
  • Spelers mogen geen pistolen gebruiken met verbeterde trigger-modi. Alle wapens moeten echt halfautomatisch zijn, met één volledige trekkerbeweging voor elke afgevuurde ronde. Dit omvat onder andere Auto Response Triggers en Ramping boards. De enige uitzondering geldt tijdens toernooien en trainingen op aangewezen velden.
  • Het dragen van metalen schoenplaatjes is niet toegestaan.
  • Spelers mogen nooit messen van welke grootte dan ook, gereedschap, machetes, bijlen, verfmijnen, meervoudige paintballwerpers, pyrotechniek, rookgranaten anders dan die verkocht in de winkel, of elk type vuurwapen of explosieven gebruiken.

Spelers dienen alle voor de hand liggende gevaren, zoals hekken en stokken, te vermijden. Bovendien dienen spelers eventuele gevaren te melden aan het personeel.

Spelers zullen worden verwijderd indien het personeel vermoedt dat ze onder invloed zijn van drugs of alcohol.

REACTIES VAN KLANTEN

Christof Van Roey
Christof Van Roey
2024-02-25
Leuke terreinen, ook voor kleinere groepen. Ook de organisatie was tip top in orde!
Nick Livens
Nick Livens
2024-02-25
Leuke terreinen en goede organisatie 👍
Fadi Awad
Fadi Awad
2024-02-04
Mooie omgeving
Gunther Demuynck
Gunther Demuynck
2024-02-03
Super, enthousiaste medewerkers! Toffe activiteit
Ruben Debaenst
Ruben Debaenst
2024-02-03
Zeker in orde!!
Simon Buysse
Simon Buysse
2024-02-03
Twas inordeee pilsjes smaakten!
Jesse
Jesse
2024-01-28
I got free gloves if I gave them five stars. I had a lot of fun and I would recommend, I don't paintball a lot but I still had a great time! They actually have Nuketown which is amazing.
Nolan Noppen
Nolan Noppen
2024-01-27
Zeer leuke ervaring. Groot veld. Genoeg kogels. (We moesten 5 sterren achterlaten voor handschoenen)

RESERVEER UW PAINTBALL AVONTUUR